Over ons

Over Gipro Parasols en hun oplossingen

Gipro Parasols is in 2006 opgericht met als doel parasol vakspecialist te worden in tuinparasols en horecaparasols. Nu zoveel jaren later, kunnen we gerust stellen dat we naar de mening van onze bestaande klanten zéér goed bezig zijn. Het gamma parasols bevat vrijstaande en vrijhangende en muurparasols van de betere merken parasols en dat zijn Solero Parasols uit Nederland en Prostor Parasols uit België.

Gipro heeft een eigen hersteldienst en men kan er tevens terecht voor het reinigen / opnieuw impregneren van parasoldoeken.

Sinds enkele jaren heeft Solero Gipro Parasols beoordeeld als beste dealer.

Gipro Parasols heeft als keurmerk: FULL SERVICE DEALER**** en is tevens hoofddealer van regio Limburg.

Van plan tot eindresultaat

Door de kennis die we in de jaren opgebouwd hebben geven wij u graag advies waar u op moet letten bij aankoop van een parasol zoals plaatsbepaling en de diverse toebehoren.

Als een zonnescherm niet lukt, kunnen wij met een Prostor P6 Duo ervoor zorgen dat u op de gewenste plek wél schaduw krijgt.

Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u een beroep op ons doen.

Ook de installatie van een parasol kunt u aan ons overlaten.

Centrale ligging

Door onze centrale ligging nabij de Belgische grens, 15 minuten boven Maastricht en Maasmechelen, is het mogelijk om snelle service te leveren.

Parasol leverancier voor Limburg maar ook ver daar buiten. Klanten die een goede parasol willen weten ons te vinden.

Service in de zin van: advies ter plekke geven maar natuurlijk ook snel ter plaatsen zijn mocht er zich iets voordoen met een parasol.

Grote buiten showtuin (persoonlijk advies op afspraak)

In de grote buiten showtuin is het mogelijk om alle vrijhangende, vrijstaande en de muurparasols te testen op o.a.het bedieningsgemak.

De showtuin is enkel op afspraak te bezichtigen. Het is ook mogelijk om bij u aan huis / zaak te komen om vrijblijvend advies te geven.

Parasolmodellen voor in uw tuin, balkon, dakterras of op een horeca terras

Grote zwevende / vrijhangende parasols zijn op dit moment de toppers. Zowel het merk Solero als ook Prostor hebben dikwandige sterke zweefparasols met kleurvaste parasoldoeken. Parasols met een midden mast (vrijstaande parasols) zijn er in veel afmetingen en vormen die behoorlijk goed in de wind kunnen staan. Muurparasols kunnen we aanbieden in verschillende doekmaten en doekvormen. Dus er komt geen tegelvoet en geen grondanker aan te pas. 100% vrijheid onder deze wand of muurparasol.

In het overzicht ziet u de Prostor P4 die uitgerust is met een telescopische arm, waardoor u de mast horizontaal kunt uitrekken voor nog meer mogelijkheden om schaduw te maken.

Zakelijke of particulieren klanten

Voor zowel horeca klanten en particulieren hebben wij een groot aanbod aan parasols. Zelfs meerdere vrijhangende parasols aan een centrale mast monteren is mogelijk.

Snelle levering

Parasols van het merk Solero zijn meestal binnen 2 werkdagen te leveren. Prostor parasols hebben een levertijd die iets langer is.
Bel voor alle zekerheid voor de beschikbaarheid.

Aanpassingen en toebehoren

Het bedrukken van parasoldoeken, parasols met elkaar koppelen en parasols voorzien van een doekgoot, regengoot, parasolverwarming, terrasverwarming en parasolverlichting is allemaal mogelijk.

Bij elk parasolmodel in de overzichten ziet u welke accessoires te koop zijn

Gipro Parasols

KvK: 14.12.47.00 | BTW: NL001360948B22

+31 (0)6 2258 1094

info@gipro.nl

www.gipro-parasols.com

Dhr. Gielissen Marco