Grondankers

Solero Cielo Pro Grondanker
€ 59,95
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Cielo Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de 4 RVS bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 150 kilo beton voor een stabiele verankering.
Solero Laterna Pro Grondanker
€ 85,00
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Laterna Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de 4 RVS bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 150 kilo beton voor een stabiele verankering.
Solero Fratello Pro Grondanker + Adaptieplaat
€ 75,00
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Fratello Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de 4 RVS bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 150 kilo beton voor een stabiele verankering.
Solero Palestro Pro Grondanker
€ 199,00
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Palestro Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 200 kilo beton voor een stabiele verankering.
Solero Maestro Prestige Pro Grondanker
€ 199,00
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Maestro Prestige Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de 4 RVS bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 200 kilo beton voor een stabiele verankering.
Solero Basto Pro Grondanker
€ 199,00
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Basto Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de 4 RVS bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 200 kilo beton voor een stabiele verankering.