Lijst van producten op merk Solero

Gipro Parasols is officieel Full Service Dealer ***** van Solero Parasols.

De 5-sterren houden in dat wij erkende ondersteuning bieden op alle vlakken van het merk Solero.

Wij bieden een buitendienst monteur aan en hebben een zeer ruim assortiment Solero parasols klaarstaan in onze showtuin.

Fuerto Pro grondanker
€ 115,00
(incl. btw)
Grondanker Fuerto Pro Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 200 kilo beton voor een stabiele verankering.
Solero Basto Pro
€ 1.849,00
€ 2.299,00 -€ 450,00
(incl. btw)
Bel voor beschikbaarheid naar 0031 6 22581094
Solero Basto Pro Parasol voor tuin en horeca Verkrijgbaar in 400 x 400 cm of 500 x 500 cm Tuin en horeca parasol De mast is dikwandig aluminium De parasol sluit boven de tafel (400*400 cm) O’Bravia doekcollectie met 4 jaar kleurgarantie (wasbaar) Afwerking: inox / rvs Mast: 86mm zilvergrijs Bediening: lierwerk met uitneembare zwengel Aantal baleinen: 8 voorzien van extra steunbaleinen Telescopische mast Losse onderdelen en parasoldoeken zijn los verkrijgbaar Gratis beschermhoes   Denkt u aan de bijbehorende producten?
Solero Basto Pro Grondanker
€ 199,00
(incl. btw)
Levertijd: ± 2 werkdagen
Solero grondanker Basto Grondanker is demontabel. Na het losschroeven van de 4 RVS bouten kunt u de parasol eenvoudig wegnemen voor de winterperiode. Dit grondanker komt gelijk met het maaiveld.  Het voordeel is dat het geheel er esthetisch mooi uitziet en dat u meer loopruimte rond en onder de parasol heeft. Gebruik zeker 200 kilo beton voor een stabiele verankering.